Archiv článků

Ondráškův Pohár

Hasiči z Janovic vás srdečně zvou na pohárovou soutěž mladých hasičů, pod názvem Ondráškův pohár, který se uskuteční v sobotu 22. 6. 2019 v sadě Petra Bezruče.
Celý článek

MDŽ pro členky

Hasiči z Janovic zvou své členky u příležitosti MDŽ. Dne 8. března od 17:00 se uskuteční malé posezení v hasičské zbrojnici.
Celý článek

Hasičský bál hasičů z Janovic

V sobotu 19. ledna 2019 se bude konat Tradiční Hasičský Bál v Hostinci Ondráš, záčátek v 19:00. Lístky jsou k dispozici od 2. 1. v hostinci Ondráš. Srdečně vás všechny zvou Hasiči z Janovic
Celý článek

Výroční valná hromada

V pátek 11. ledna 2019 se bude konat v prostorách hasičské zbrojnice v Janovicích vyroční výborová schůze, 17:30 zahájení schůze. S sebou si přineste členské průkazy a peníze na úhradu příspěvku.
Celý článek

Veselé Vánoce

Krásné svátky vánoční, hodně dárku a splněných přání a do nového roku vykročít správnou nohou přejí Hasičí z Janovíc.
Celý článek

Obec Janovice zakoupila dva vysoušeče

Po opakujících se zkušenostech s bleskovými povodněmi, obec Janovice zakoupila dva kusy průmyslových vysoušečů.Ty byly předány do správy Hasičům z Janovic. Budou k dispozici občanům Janovic např. při vytopení sklepů k rychlému odstranění vlhkosti z nemovitostí. Zapůjčeny budou zdarma na doporučení...
Celý článek

Janovické kopečky

V sobotu 15. 9. 2018 od 13:15 se v sadu Petra Bezruče bude už po dvanácté konat zápolení v cyklistice. Symbolické startovné pro dospělou kategorií nad 16 let činí 30 Kč, žáci a dorost zdarma... všechny srdečně zveme.
Celý článek

Školení

V pátek 24. 8. od 18:00 proběhne školení výjezdové jednotky Hasičů z Janovic a také vítáme nového člena Jana Chovance
Celý článek